E-newsletter Assurantiekantoor den Otter B.V.
 
Assurantiekantoor den Otter B.V.
4 december 2012
Geachte heer, mevrouw,

Zoals u van ons gewend bent houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant (kunnen) zijn.  Regelmatig plaatsen wij daarom interessante nieuwe berichten op onze website.

In deze E-newsletter hebben wij weer een aantal tips voor u verzameld. Kijk wat voor u van toepassing is en doe er uw voordeel mee. Het gehele bericht kunt u lezen door op 'Lees meer' te klikken.

Met vriendelijke groet,

Assurantiekantoor den Otter b.v.
Meer fiscale tips.
Voor alle geïnteresseerde ondernemers uit de regio geeft VGO Advies maandag 10 december een gratis lezing met fiscale eindejaartips. Lees meer...
Eenmalig een onbelaste korting op uw pensioen!
Heeft u een pensioen BV en kampt u met een tekort door tegenvallende beleggingsresultaten?
Lees meer...
Als kleine ondernemer of ZZP'er een lening nodig?
Heeft u als kleine ondernemer of zelfstandige zonder personeel een lening nodig om uw bedrijf te starten of uit te breiden? Dan kunt u terecht bij Qredits voor zakelijke leningen.
Lees meer...
Maak gebruik van de kredietgarantieregelingen!
Sinds de crisis is het voor veel bedrijven lastig om aan krediet te komen. Om de kredietverlening te vergemakkelijken en het risico voor banken te beperken, biedt de overheid twee regelingen aan: de Garantie Ondernemingsfinanciering (GO-regeling) en het Besluit Borgstelling MKB-kredieten (BMKB-regeling).
Lees meer...
Stel uw winst uit tot volgend jaar!
U kunt namelijk volgend jaar als ondernemer voor de inkomstenbelasting profiteren van een hogere mkb-winstvrijstelling.
Lees meer...
Starter, vergroot uw overlevingskansen
Heeft u plannen om voor uzelf te beginnen? Zorg dan voor goed financieel beheer om de overlevingskansen van uw bedrijf te vergroten. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met risico's?
Lees meer...
Zorgplicht ook voor ingehuurde zelfstandigen
Als werkgever moet u zorgen voor veilige werkomstandigheden. Niet alleen voor uw eigen werknemers, ook voor ingeleende krachten en zelfs voor een ingehuurde zelfstandige.
Lees meer...
Grote brand einde van uw bedrijf?
Met enige regelmaat komt het in het nieuws: een grote brand bij een bedrijf. Ver van uw bed of moet ook u rekening houden met brandgevaar?
Lees meer...
Betalingstermijnen wettelijk vastgelegd

De betalingstermijnen bij overeenkomsten tussen bedrijven onderling en tussen bedrijven en overheden worden per 1 januari 2013 wettelijk vastgelegd. 

Lees meer...
Veel tijdelijke krachten? Denk aan uw WGA-premie
Per 1 januari 2014 gaat de Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters in. De wet kan gevolgen hebben voor uw WGA-premie.
Lees meer...
Het AOW-gat en financial planning
De AOW-leeftijd gaat omhoog en dat heeft gevolgen voor u als ondernemer. U krijgt te maken met een inkomensgat als u op uw 65ste stopt met werken of als u op dat moment arbeidsongeschikt bent.
Lees meer...
MKB-ers failliet door wanbetaling
Maar liefst 2.500 mkb-bedrijven zijn vorig jaar failliet gegaan door wanbetaling van hun klanten. Dat is een kwart van alle faillissementen in het mkb.
Lees meer...
Pas op met in- of uitlenen van arbeidskrachten

Per 1 juli is de Wet Allocatie Arbeidskrachten door Intermediairs (Waadi) gewijzigd. Enkele jaren geleden is deze wet ingevoerd om uitzendkrachten te beschermen tegen malafide uitzendbureaus. De wetswijziging heeft gevolgen voor zowel ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen als ondernemingen die arbeidskrachten inlenen.

Lees meer...
Zakelijk
Laat ons weten wat u van onze E-newsletter vindt. Klik hier!
Duurzaam inzetbaarheid van uw werknemers wordt steeds belangrijker. Tips? Kijk hier.
Klantenservice
Contact
Onze gegevens
Copyright Assurantiekantoor den Otter B.V. ©2012
Disclaimer