E-newsletter Assurantiekantoor den Otter B.V.
 
Assurantiekantoor den Otter B.V.
12 juni 2013
Geachte heer, mevrouw,

Zoals u van ons gewend bent houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant (kunnen) zijn.  Regelmatig plaatsen wij daarom interessante nieuwe berichten op onze website.

In deze E-newsletter hebben wij weer een aantal tips voor u verzameld. Kijk wat voor u van toepassing is en doe er uw voordeel mee. Het gehele bericht kunt u lezen door op 'Lees meer' te klikken.

Met vriendelijke groet,

Assurantiekantoor den Otter b.v.
Diesel in uw noodstroomaggregaat? Voorkom vervuiling
De samenstelling van diesel verandert. De kans op vervuiling van het brandstofsysteem van de noodstroomaggregaat neemt hierdoor toe. Het gevolg? Opstartproblemen of stilstand. We vertellen u graag waar u op moet letten om dit te voorkomen.
Lees meer...
Wacht u op de verplichte milieuschadeverzekering?
Wordt er in uw bedrijf gewerkt met gevaarlijke stoffen? Dan draagt u een grote verantwoordelijkheid om milieuschade te voorkomen. Strenge veiligheidsmaatregelen en goede verzekeringen zijn dan broodnodig.
Lees meer...
U aansprakelijk voor productschade? Hoezo?
Als importeur, handelaar of detaillist kunt u aansprakelijk gesteld worden voor schade ontstaan door een product dat u verhandelt. Ook als u geen schuld treft, kunt u met een schadeclaim geconfronteerd worden.
Lees meer...
Verzuim en vakantie, hoe zit het eigenlijk?

Van de Nederlandse vakantiegangers is een derde wel eens ziek geweest op vakantie. Wat kunt u als werkgever doen als uw werknemer zich vervolgens ziek meldt vanaf zijn vakantieadres? Misschien zijn er werknemers in uw bedrijf die al lange tijd ziek zijn, maar er toch even een paar dagen tussenuit willen. Mag u dit toestaan?

Wat moet ik doen als mijn werknemer zich tijdens de vakantie ziek meldt?

Lees meer...
Let goed op post van UWV
Voor een werkgever is misschien wel de belangrijkste wijziging in de Ziektewet dat hij gaat betalen voor Ziektewetuitkeringen en aansluitend de WGA-uitkeringen van flexwerknemers. Bij deze flexibele werknemers eindigt de arbeidsovereenkomst op het moment dat ze ziek zijn. Het gaat vaak om personeel met een tijdelijk dienstverband of oproepkrachten. De werkgever heeft vaak geen zicht op de Ziektewetuitkering van zijn flexwerknemers. Zodra het dienstverband eindigt, raken deze werknemers uit beeld. Het UWV gaat werkgevers helpen om inzicht te krijgen in deze uitkeringen.
Lees meer...
Krediet krijgen niet onmogelijk
Kredietvoorwaarden zijn voor het midden- en kleinbedrijf sinds de start van de crisis alleen maar strenger geworden. Toch zijn er ondernemingen die wél kans maken op een goede financiering.
Lees meer...
Leegstaand pand geeft extra risico's
Wat als criminelen in uw leegstaande bedrijfsgebouw een wietplantage beginnen? Of als vandalen er inbreken en de boel vernielen? De schade die veroorzaakt wordt, is dan niet altijd gedekt.
Lees meer...
Zakelijk
Laat ons weten wat u van onze E-newsletter vindt. Klik hier!
Kunt u voor uw bedrijf subsidie krijgen voor innovatie?
Klantenservice
Contact
Onze gegevens
Copyright Assurantiekantoor den Otter B.V. ©2013
Disclaimer