E-newsletter Assurantiekantoor den Otter B.V.
 
Assurantiekantoor den Otter B.V.
24 september 2013
Geachte heer, mevrouw,

Zoals u van ons gewend bent houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant (kunnen) zijn.  Regelmatig plaatsen wij daarom interessante nieuwe berichten op onze website.

In deze E-newsletter hebben wij weer een aantal tips voor u verzameld. Kijk wat voor u van toepassing is en doe er uw voordeel mee. Het gehele bericht kunt u lezen door op 'Lees meer' te klikken.

Met vriendelijke groet,

Assurantiekantoor den Otter b.v.
Miljoenennota: meer kredietmogelijkheden voor het mkb
Het kabinet wil ervoor zorgen dat gezonden ondernemingen kunnen blijven investeren. Zij stelt daarvoor in 2014 € 125 miljoen ter beschikking.
Lees meer...
Miljoenennota: op naar economische groei?
De regering wil het groeivermogen van de Nederlandse economie versterken. Want als de economie weer aantrekt, komen de banen en het consumentenvertrouwen weer terug. Daarom wil het kabinet bedrijven ondersteunen die groei weer mogelijk maken.
Lees meer...
Miljoenennota: werkgelegenheid aanpakken
Een van de grootste zorgen van de Nederlanders is de stijgende werkloosheid. In het Sociaal Akkoord zijn afspraken opgenomen om de werkloosheid te bestrijden. Tegelijk zijn er plannen om ontslag en WW te hervormen.
Lees meer...
Miljoenennota: zzp'ers minder voordelen
Hoewel veel zzp'ers het zwaar hebben, heeft het kabinet toch besloten deze groep zwaarder te belasten. In 2014 worden zij nog ontzien, maar vanaf 2015 verliezen zij een aantal belastingvoordelen.
Lees meer...
Voldoet uw pensioenregeling aan de nieuwe regels?
Per 1 januari 2014 gaat de fiscale pensioenrichtleeftijd omhoog van 65 naar 67 jaar. Ook wordt de fiscale ruimte om pensioen op te bouwen kleiner. Dat betekent dat uw pensioenregeling misschien moet worden aangepast.
Lees meer...
Bedrijven huiverig voor incassotraject
Wat doet u als klanten niet betalen? Afwachten, weer een herinnering sturen, bellen of een incassoprocedure starten?
Lees meer...
Arbeidsongeval geeft ook financiële schade
Arbeidsongevallen wilt u zoveel mogelijk voorkomen. Uiteraard omdat u niet wilt dat uw medewerkers lichamelijk letsel of psychische schade oplopen. Maar ook omdat uw bedrijf daar financieel onder lijdt.
Lees meer...
Zakelijk
Laat ons weten wat u van onze E-newsletter vindt. Klik hier!
Hoe groot is de kans dat u slachtoffer wordt van criminaliteit? Doe de Veilig Ondernemen Scan.
Klantenservice
Contact
Onze gegevens
Copyright Assurantiekantoor den Otter B.V. ©2013
Disclaimer