E-newsletter Assurantiekantoor den Otter B.V.
 
Assurantiekantoor den Otter B.V.
22 september 2014
Geachte heer, mevrouw,

Hierbij de digitale nieuwsbrief van Assurantiekantoor den Otter b.v. Met deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen die voor u of uw bedrijf relevant (kunnen) zijn. 

In deze E-newsletter hebben wij weer een aantal berichten voor u verzameld. Kijk wat voor u van toepassing is en doe er uw voordeel mee. Het gehele bericht kunt u lezen door op 'Lees meer' te klikken.

Met vriendelijke groet,

Assurantiekantoor den Otter b.v.
Belastinghervormingen op lange termijn
Het Nederlandse belastingstelsel is ingewikkeld en toe aan herziening. Het centrale idee daarbij is dat de werkgelegenheid gestimuleerd kan worden door de belasting op arbeid te verlagen. Volgend jaar wordt daarmee een eerste stap gezet.
Lees meer...
Krediet voor het mkb
Na zware economische tijden is er weer ruimte voor groei bij het bedrijfsleven. Het kabinet wil die groei stimuleren onder andere door de financieringsmogelijkheden voor mkb-ers te vergroten.
Lees meer...
Focus op innovatie
Een gunstige geografische ligging en een goed ondernemersklimaat maken dat de uitgangspositie van het Nederlandse bedrijfsleven gunstig is. Om economische groei te stimuleren en uitdagingen aan te kunnen, is innovatie echter van groot belang.
Lees meer...
Wat verandert er met de bijtelling, de BPM en de wegenbelasting?
Op prinsjesdag zijn de plannen voor de autobelastingen voor 2015 en 2016 ook bekend gemaakt. Wat er verandert met de bijtelling, de BPM en de wegenbelasting noemen wij hieronder. 
Lees meer...
Arbeidsongeschikt? Dan is afkoop van derde pijler pensioen mogelijk

Vorig jaar heeft het kabinet aangekondigd een aantal maatregelen te nemen voor het pensioen van zelfstandigen zonder personeel (ZZP). In het Belastingplan 2015 vindt u een van deze maatregelen terug. Voor langdurig arbeidsongeschikten komt een afkoopmogelijkheid van lijfrente, als derde pijler pensioen, zonder dat zij revisierente zijn verschuldigd. Wat houdt de extra afkoopmogelijkheid in?

Lees meer...
Risico's milieuschade groter dan u denkt
Wel eens gehoord van de Europese richtlijn Environmental Liability Directive (ELD)? Nee? Dan bent u niet de enige. Veel ondernemers kennen deze richtlijn over aansprakelijkheid bij milieuschade niet. Terwijl daar flinke verantwoordelijkheden mee gepaard gaan.
Lees meer...
Ontstress uw medewerkers
Het stressgerelateerde ziekteverzuim is in de eerste helft van dit jaar fors gestegen. Voor ondernemers is dat slecht nieuws. Verzuim door stress duurt gemiddeld 4 maanden en kost ruim 20.000 euro.
Lees meer...
Een ondernemer wordt niet ziek (toch?)
Ondernemers zijn werklustig en positief ingesteld en worden daarom op een incidentele verkoudheid na, niet ziek. Het zou mooi zijn als dit waar is. De werkelijkheid is toch wat anders.
Lees meer...
Uitzendkrachten inhuren? Ken uw rechten en plichten
Nu het beter gaat met de economie zetten veel bedrijven eerst uitzendkrachten aan het werk, voordat ze met de werving van nieuw vast personeel beginnen. Waar moet u op letten als u uitzendkrachten inhuurt?
Lees meer...
Als uw compagnon overlijdt
Samen met een compagnon een vennootschap of maatschap leiden kan heel inspirerend en bevredigend zijn. Maar er zijn ook risico's aan verbonden. Want wat gebeurt er met de zaak als een van u overlijdt? En wat zijn de gevolgen voor de achtergebleven compagnon?
Lees meer...
Zakelijk
Laat ons weten wat u van onze E-newsletter vindt. Klik hier!
Eigenrisicodrager worden voor de WGA? Uw aanvraag moet voor 2 oktober binnen zijn bij de Belastingdienst.
Klantenservice
Contact
Onze gegevens
Copyright Assurantiekantoor den Otter B.V. ©2014
Disclaimer