E-newsletter Gans van Duivenbode
 
Gans van Duivenbode
15 mei 2012
Geachte heer, mevrouw,

Als client van Gans van Duivenbode houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant (kunnen) zijn. Op onze website vindt u allerhande interessante informatie. Vandaag hebben wij weer nieuwe berichten voor u op onze site geplaatst.

Met vriendelijke groet,

Anne-marie, Guus en David.
Open Atelier Route Abcoude 2012
Zaterdag 26 en zondag 27 mei 2012 van 12:00 tot 18:00 uur, vinden de Open Atelier Route dagen plaats in Abcoude. 
Naast de prachtige kunst...........
Lees meer...
Nu al overstappen naar de werkkostenregeling?
De werkkostenregeling (WKR) wordt in 2014 verplicht. Maar u kunt ook nu al overstappen naar deze nieuwe regeling voor vergoedingen aan medewerkers.
Lees meer...
Ontslag volgens de regels
Het ondernemerschap heeft zijn minder leuke momenten. Bijvoorbeeld als u iemand wilt ontslaan. Voorkom misverstanden en rechtszaken en ontsla volgens het boekje.
Lees meer...
Ook uw thuiswerkers goed verzekerd
Thuiswerken wordt steeds populairder, want werknemers én werkgevers kunnen hier voordeel van ondervinden. Inmiddels werkt een kwart van de beroepsbevolking op regelmatige basis thuis.
Lees meer...
Heeft u een pand met een mooie glaswand?
Een strak kantoorpand met veel glas heeft een stijlvolle uitstraling. Maar van die uitstraling blijft weinig over als er glasschade is. Met een goede verzekering kunt u rekenen op een snelle reparatie.
Lees meer...
Ladingdiefstal blijft reëel risico
Ondanks inspanningen van de transportsector, politie en verzekeraars blijft ladingdiefstal een groot probleem. Of u nu incidenteel of geregeld goederen vervoert, verzekeren is een must.
Lees meer...
Vrouwen willen meer inkomenszekerheid
Vrouwen lijken zich meer bewust van het inkomensrisico dan mannen. Ze schenken in ieder geval meer aandacht aan hun financiële situatie als zij arbeidsongeschikt raken. Volgt u hun voorbeeld?
Lees meer...
Zakelijk
Contracten sluiten met klanten en opdrachtgevers? Zorg ervoor dat uw overeenkomst goed in elkaar zit.
Klantenservice
Contact
Onze gegevens
Copyright Gans van Duivenbode ©2012
Disclaimer