E-newsletter DenK Internet Solutions
 
E-newsletter
11 juli 2014
Geachte heer, mevrouw,

In deze nieuwsbrief tips, updates en nieuws met onder andere:
■ hoe het klantenbestand van A.C. Koijen & Partners zich uitbreidde
■ maak kennis met onze nieuwe collega Jack Vermeulen
■ hoe plaats je makkelijk berichten op Facebook en Twitter
■ superhandige online tools
■ en meer..

Met groet,
Team DenK Internet Solutions
Zo kreeg A.C. Koijen & Partners MEER klanten en aanvragen!
Norbert Heijblom – partner bij A.C. Koijen & Partners te Breda  - was al een tijdje bezig met een betere vindbaarheid van zijn website maar riep begin 2013 de hulp in van DenK Internet Solutions. Resultaat: meer aanvragen voor het uitbesteden van de bedrijfsadministratie, de belastingaangifte en het geven van belastingadvies.
Lees meer...
Maak kennis met onze COLLEGA Jack Vermeulen
Begin juni is Jack bij ons gestart als Front-end Web developer. Jack heeft ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites.
Lees meer...
Doorplaatsen van NIEUWS naar Facebook of Twitter
Bij veel van onze klanten plaatsen wij iedere maand particuliere en zakelijke nieuwsberichten op de website.  U kunt deze nieuwsberichten doorplaatsen naar uw Facebook bedrijfspagina of Twitter. Hoe? We nemen het stap voor stap met u door!
Lees meer...
Handige gratis ONLINE TOOLS voor u geselecteerd!
Wij hebben voor u een aantal handige online tools geselecteerd die u het werk een stukje makkelijker kunnen maken: tools voor online foto’s aanpassen en bewerken, online collage’s maken, snel grote bestanden versturen, social media planner en meer….
Lees meer...
GRATIS Zomergroet voor uw website!
Ook dit jaar bieden wij u graag de mogelijkheid om uw relaties via uw website een ontspannen en onbezorgde vakantie te wensen. U kunt een voorbeeld van deze groet bekijken op onze demosite. De groet is gecombineerd met een 'commerciële' uiting over de reisverzekering.
Lees meer...
Contact
Copyright DenK Internet Solutions ©2014
Disclaimer