E-newsletter DenK Internet Solutions
 
E-newsletter
3 oktober 2014
Geachte heer, mevrouw,

Najaarsupdate

Met onder andere:

■ Voorproefje nieuwe design nieuwsbrief
■ Beter worden gevonden in de regio
■ Auteursrecht: hoe zit het nu? br />

Met vriendelijke groet,

team DenK Internet Solutions

Voor-ONTWERP NIEUWSBRIEF door Kelly, onze nieuwe stagiaire
Onze stagiaire Kelly, student media- en interactieve vormgeving, wil u graag alvast een idee geven van de vernieuwde opzet voor onze digitale nieuwsbrieven. Het betreft nog niet het definitieve ontwerp maar zo krijgt u wel alvast een idee.
Lees meer...
Beter GEVONDEN worden in de REGIO
Met een verzekeringskantoor op de grens van Den Bosch maar officieel gevestigd te Rosmalen wilde Advieskantoor Cees van den Heuvel beter gevonden worden op de zoekwoordcombinatie ‘autoverzekeringen Den Bosch’ en ‘zorgverzekeringen Den Bosch’.
Lees meer...
Foto's en teksten overnemen van anderen...
Soms is het heel verleidelijk om een foto of tekst van een ander snel even over te nemen. Voor een leuk berichtje op uw Facebookpagina of als nieuwsitem op uw website. Maar mag u zonder toestemming foto’s of teksten van internet gebruiken voor uw website?
Lees meer...
De ZORGBANNERS - ze zijn er weer!
De periode dat veel relaties extra aandacht besteden aan de mogelijkheid om van zorgverzekering over te stappen, breekt weer aan. Wij hebben een aantal zorgbanners die we gratis ter beschikking stellen.
Lees meer...
Nieuwe logo REAAL verwerkt in websites
REAAL heeft haar logo aangepast. Vanaf 22 september jongstlede is het nieuwe logo van kracht en mag het ook worden gevoerd in de sites van intermediairs.
DenK heeft het logo centraal aangepast.
Lees meer...
Contact
Copyright DenK Internet Solutions ©2014
Disclaimer