logo
header

 

 

 

Nieuwsbrief nieuwe stijl.

Nieuwsbrief nieuwe stijl.

De eerste maand van 2019 is alweer voorbij. Tijd voor de 1ste nieuwsbrief, of eigenlijk de aankondiging hiervan. We willen de nieuwsbrief in 2019 nog beter gebruiken in de communicatie met onze klanten, met u dus.

Dit is ook de reden dat iedereen van wie wij momenteel over het e-mailadres beschikken, deze nieuwsbrief ontvangt. Dus ook de partners en degenen die zich wellicht al eerder een keer hebben afgemeld. Als laatstgenoemde afgemeld wil blijven, zal diegene zich nog een keer moeten afmelden. Onze excuses hiervoor. 

We hebben voor deze manier gekozen omdat we via de nieuwsbrief het grootste aantal klanten kunnen bereiken. We willen vanaf heden namelijk meer tijd en aandacht besteden aan onze bestaande klanten. U heeft daar recht op en we hebben dat in het verleden ook met elkaar afgesproken.

We willen periodiek contact met u onderhouden door bijvoorbeeld belangrijke informatie met u te delen, een vragenlijst te sturen om te kijken of uw gegevens bij ons nog actueel zijn, een vragenlijst te sturen om u bewust te maken van een mogelijk probleem of manco en een actueel overzicht te sturen van de financiële producten die u via ons heeft lopen.

Maar ook om wijzigingen/vernieuwingen van onze kant met u te delen, bijvoorbeeld een nieuwe procedure welke wij doorvoeren met betrekking tot het verzorgen van de belastingaangiften.  

De contacten zullen in eerste instantie digitaal zijn en zijn bedoeld om u bewust te maken van zaken welke naar onze mening voor u belangrijk kunnen zijn. Bent u goed verzekerd, is uw pensioen voldoende en wat te doen met de aflosvrije hypotheek?

Een nieuwsbrief of een vragenlijstje is dus eigenlijk een middel om bepaalde onderwerpen bij u onder de aandacht te brengen waarbij het mogelijk verstandig is om een afspraak te maken om uw specifieke situatie met ons te bespreken.

Is alles goed? Dan weet u dat. Is er wel een probleem of tekort, of dreigt dit in de toekomst te ontstaan, dan kunnen we samen bekijken hoe u dit op kunt lossen.  

Niet ieder onderwerp zal voor u van toepassing zijn. In dat geval is een nieuwsbrief snel uit uw Postvak IN verwijderd. Omdat de volgende nieuwsbrief wellicht wel interessant voor u is, willen we u vragen zich niet af te melden voor de nieuwsbrief. Hierdoor mist u namelijk mogelijk belangrijke informatie die wel op uw situatie van toepassing is. 

De nieuwsbrief wordt dus niet commercieel ingezet maar is puur bedoeld om u te informeren en mogelijke knelpunten bespreekbaar te maken. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen als er behoefte is om een onderwerp nader met ons te bespreken. We nemen dan contact met u op om een afspraak te maken waarbij we onder het genot van een bakje koffie of thee al uw vragen proberen te beantwoorden.