E-newsletter Webformule 3 - Moeder 1
 
Web 3.0Moeder 1
8 september 2011
Geachte heer, mevrouw,

Zoals u van ons gewend bent houden wij u graag op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant (kunnen) zijn.

Op onze website vindt u allerhande interessante informatie. Vandaag hebben wij weer nieuwe berichten voor u op onze site geplaatst.

In deze E-newsletter kunt u zien om welke berichten het gaat. Het gehele bericht kunt u lezen door op 'Lees meer' te klikken.

Met vriendelijke groet,

Webformule 3 - Moeder 1
Eigen bericht
Intro eigen bericht
Lees meer...
WULBZ of Ziektewet? Ken het verschil
Zieke werknemers krijgen natuurlijk hun loon doorbetaald. Maar niet iedereen valt onder dezelfde regelgeving. Dat kan leiden tot fouten en die kunnen u duur komen te staan.
Lees meer...
Wat zijn de risico's van uw bedrijf?
Ruim de helft van de ondernemers is vrijwel niet verzekerd. Dat wil zeggen: de helft van de 1.000 personen die deelnamen aan een ondernemerspoll in augustus van de Telegraaf geeft aan nauwelijks verzekerd te zijn.
Lees meer...
Rellen en vandalisme. Bent u verzekerd?
Het is de ergste nachtmerrie van veel middenstanders: je winkel, restaurant of bedrijfsruimte wordt vernield door vandalen. Bent u dan alles kwijt of kunt u zich verzekeren?
Lees meer...
Bereid u voor op de grijze golf
Omdat werknemers steeds later met pensioen gaan, verandert de samenstelling van uw personeelsbestand geleidelijk aan. Wat betekent het voor uw personeelsbeleid als u meer ouderen in dienst heeft?
Lees meer...
Liever niet failliet door grote brand
De enorme brand bij Chemie Pack eerder dit jaar, heeft veel ondernemers aan het denken gezet. Wat gebeurt er als mijn bedrijf met een dergelijke calamiteit te maken krijgt?
Lees meer...
Ook hypotheekmogelijkheden voor ondernemers
De verlaagde overdrachtsbelasting, de lage rente en het grote woonaanbod maken de woonmarkt aantrekkelijk voor kopers. Ook voor u als ondernemer is er meer mogelijk dan u misschien verwacht.
Lees meer...
Wapen u tegen schade door ladingdiefstal
Ladingdieven worden steeds brutaler en helaas ook succesvoller. Een groot probleem voor transporteurs, maar ook voor de eigenaar van goederen. Hoe is dit risico te verzekeren?
Lees meer...
Zakelijk
Laat ons weten wat u van onze E-newsletter vindt. Klik hier
Tip van de maand
Overweegt u uw bedrijf van de hand te doen? Bereid de overdracht goed voor. Klik hier.
Klantenservice
Contact
Onze gegevens
Copyright Webformule 3 - Moeder 1 ©2011
Disclaimer